
Cemal Reşit Rey Konser Salonu Harbiye İstanbul
Cemal Reşit Rey Konser Salonu kentin en merkezi yerlerinden biri olan Harbiye'de bulunmaktadır. Askeri Müze’nin arkasında Lütfi Kırdar‘ın yanında yer alır. Mekan, Taksim-Şişli hattı üzerindeki Harbiye Otobüs durağından 5 dakika, Taksim Metro İstasyonu'ndan 15 dakikalık yürüme mesafesindedir. Cumhuriyet Caddesi üzerinden İstanbul Radyosu'nu geçtikten sonra sağdan Gümüş Caddesi'ne dönülerek ulaşılabilir.
Taksim'den Şişli yönüne devam eden otobüsleri kullanabililirsiniz. Beşiktaş yönünden ise Harbiye dolmuşlarını da kullanmanız mümkündür. Taksim - 4. Levent metro hattının Osmanbey durağına 500 m mesafededir.
Hilton Oteli'ne ait olan 500 araçlık kapalı otoparktan, Hilton Convention Center'in arkasında bulunan 150 araçlık açık otoparktan faydalanabilirsiniz. Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nun altında da özel otopark bulunmaktadır.